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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImhhdGFuYXRhdGEuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

«Хата на тата»: прості рецепти страв для татусів

Хата на тата

Які прості рецепти страв знає ваш чоловік? Наприклад, учасники комедійного реаліті «Хата на тата» часто стикаються з проблемами на кухні. А все тому, що не знають, що ж приготувати дитині. Дивіться просто зараз нашу добірку — топ-5 простих швидких рецептів на випадок, якщо дружина вирушила у відпустку!

Більше на тему: «Хата на тата»-7: чи вдалося батькові примирити ворогуючих доньок

Сирники з грецькими горіхами та родзинками

Складові:

  • сир – 250 г
  • борошно – 3 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 2–2,5 ст. л.
  • грецькі горіхи – 50 г
  • родзинки – 50 г

Спосіб приготування:

  1. Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
  2. Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. Ретельно перемішайте.
  3. Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
  4. На розігріту сковорідку вилийте олію. Викладіть кульки та трохи їх приплюсніть.
  5. Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.
  6. Перед подачею посипте сирники родзинками та полийте медом.

Сырники

Гороховий суп

Складові:

  • картопля – 2–3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • горох – півсклянки
  • вода – 3 склянки
  • рослинна олія – за смаком
  • петрушка – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. Горох залити водою і залишити на ніч (до 12 годин).
  2. Набряклий горох відварити протягом півтори години, якщо цілий, чи 45 хвилин, якщо крупа подроблена на половинки.
  3. Додати до гороху дрібно нарізану картоплю.
  4. Цибулю дрібно нарізати. Натерти моркву на великій тертці. Обсмажити на сковороді з олією.
  5. Обсмажені овочі додати в суп, посолити, поперчити і варити до м’якості картоплі. Посипати зеленню.

Гороховый суп

Оладки з цукіні та часником

Складові:

  • 2 цукіні
  • 2 зубчики часнику
  • ¼ скл. пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. рубленого кропу
  • Сіль, перець
  • Оливкова олія
  • Сметана

Приготування:

  1. Цукіні натерти на крупній тертці. Часник подрібнити і додати до тертого кабачка.
  2. Яйця злегка збити виделкою і змішати з цукіні і часником. Додати борошно і рубаний кріп. Посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати.
  3. У розігріту сковороду додати трохи оливкової олії. Викладати оладки по 1 ст. л. Смажити по 3 хв. з кожного боку. Готові оладки подавати зі сметаною.

Оладьи

Бутерброд з яйцем

Складові:

  • 4 скибочки хліба
  • 2 яйця
  • 1 помідор
  • 1 огірок
  • листя салату
  • 1/2 ч. л. вершкового масла
  • оливкова олія для смаження
  • сіль

Приготування:

  1. Огірок і помідор нарізати кружечками.
  2. Хліб підсушити в тостері або в духовці. Злегка остудити і змастити вершковим маслом.
  3. Розігріти сковороду з рослинною олією і підсмажити яйця. Посолити і зняти з вогню.
  4. На скибочки хліба викласти листя салату, шматочки овочів і яєчню. Накрити хлібом.

Бутерброд с яйцом

Домашня гранола

Складові:

  • 4. скл. вівсяних пластівців
  • ¾ скл. цукатів
  • ¾ скл. горіхів і насіння гарбуза або соняшника
  • ½ скл. сухофруктів або сушених ягід
  • 4 ст. л. меду
  • 2 ст. л. олії
  • 1 ч. л. кориці

Спосіб приготування:

  1. Сухофрукти залити окропом і залишити на 15 хв. Пластівці, цукати, рубані горіхи і насіння змішати. Пропорції можна варіювати на свій смак.
  2. У сотейник налити мед, олію і додати корицю. Нагрівати, помішуючи, доки суміш не стане більш рідкою.
  3. Залити медовою сумішшю пластівці та добре перемішати.
  4. Викласти майбутню гранолу на вистелене пергаментом деко. Випікати 15–20 хв. при 175 °С, час від часу помішуючи. До готової граноли додати улюблені сухофрукти або сушені ягоди. Подавати з йогуртом або апельсиновим соком.

Гранола
Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: